Autor
Wiadomość
lucek
Zaokrętowany
Dołączył: 09 Kwi 2008 Posty: 3 Skąd: 90210 Tintagel Dystrict, Lyonesse
Termin...? Misie-patysie, ujawnijcie termin, bo niektórzy muszą skorelować wszytko z pracą zawodową, życiem osobistym i karierą akademicką ;P
I plx plx, niech to będzie trzydniowy konwent, bo na dwudniowy z Krakowa tłuc się nie bardzo mi się uśmiecha ;P
luc.
_________________ --
I wouldn't be so lethargic if I weren't so apathetic...
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 3:05 pm
Krapik
Marynarz
Z tego co się orientuje to dopiero z 9 na końcu w dacie.
Nie mogę powiedzieć z całą pewnością, ale raczej odległy termin, więc zdążysz zaklepać
Jakoś tak wszystko wszędzie ucichło i podobno ktoś, gdzieś, jeszcze prowadzi jakieś prace pod hasłem IV SDF
No dobra, nie jest aż tak beznadziejnie, wiem tylko, że są odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach, którzy bardzo się starają :]
Wysłany: Czw Paź 02, 2008 1:36 am
Silmethule
Gość
Ale, cholera, mogli by się starać razem z informowaniem społeczeństwa. Tutaj jest gorzej jak z informacją nt. tegorocznego Polconu - niby na stronie nic, niby na forum nic, ale jednak Flapjack raz w miesiącu tam wpadał i coś napisał . A tutaj: nic. Ja wiem że to inna skala, ale jednak jakieś informacje typu "nie znaleźliśmy jeszcze budynku", "SDF odbędą się w tym a tym miesiącu", "żyjemy..." mogłyby się pojawić .
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 12:53 pm
muppety
Gość
SBF sbf-fantastyczne kolko wzajemnej adorajci, ujme to tak SDF jest fajny ale SBF suks, trzeba by to zmienic...
a przy okazji nie bylu tu moderatora od 3 miechow czego sie spodziewacie
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 7:06 pm
Twoja Stara
Gość
Kupa, nie ma nie bedzie, a moderatora jak nie widac tak nie slychac!
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 11:49 pm
DAME
Administrator
Jeżeli pomożecie go zrobić to będzie.
Wysłany: Pią Cze 12, 2009 3:54 pm
Wyświetl posty z ostatnich: Wszystkie Posty 1 Dzień 7 Dni 2 Tygodnie 1 Miesiąc 3 Miesiące 6 Miesięcy 1 Rok Sortuj według: Czas Wysłania Temat Postu Autor Rosnąco Malejąco