Kalendarz
Szczecińskie Dni Fantastyki
Nawigacja
Strona główna
Forum
Kalendarz
FAQ
Szukaj
Wieści
Ankiety
Regulamin

S D F

Panel użytkownika
Użytkownik:

Hasło:

Autologowanie 

Zapomniałem hasła
 Forum » III Szczecińskie Dni Fantastyki » Pomocnicy
Role na pokładzie
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni tematZobacz następny temat
Strona 3 z 3 [36 Postów]   Idź do strony: Poprzedni 1, 2, 3
Autor Wiadomość
Kemer
Pierwszy oficer
Pierwszy oficer

To może dogadajcie się z bukinsem i zróbcie panel dyskusyjny

PostWysłany: Czw Paź 04, 2007 9:05 am
  Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość    Odpowiedz z cytatem Powrót do góry 
eMZet
Marynarz
Marynarz

Powiem tak... kurde;/

Nie wiem, czy da radę to dogadać, skoro tak mało czasu zostało... tym bardziej, że mnie nie ma w Szczecinie aż do poniedziałku.

Zastanawiam się, czy podczas tylko jednego spotkania (bo spotkać by się trzeba) z ew. buknisem dało by się wszystko dograć...

Czy jest sens robienia tego na "hop siup!"?

Że też tak późno dowiedziałem się o SDFie;/

PostWysłany: Czw Paź 04, 2007 2:12 pm
  Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Komunikator MSN    Odpowiedz z cytatem Powrót do góry 
bukins
Gość

Po 1 - za późno.
Po 2 - mam pracę i studia na głowie, więc praktycznie mam jedynie wolne weekendy.
Po 3 - To generalnie jest do zrobienia. Jedna osoba rzuca kilka tez i jeśli będzie odpowiednia ilość dyskutantów, to tak czy siak rozwinie się dyskusja Wink

eMZet - kilka kontrowersyjnych tez, przytoczenie np. mego felietonu - jesteś w stanie to zrobić. Wcale Ciebie nie podpuszczam Wink

PostWysłany: Czw Paź 04, 2007 7:55 pm
    Odpowiedz z cytatem Powrót do góry 
eMZet
Marynarz
Marynarz

No jeżeli chodzi o czas, to mam taką samą sytuację jak ty: studia i praca, a do tego ten weekend mam zajęty...

W przygotowaniu takiego panelu dyskusyjnego w pojedynkę jest jeden szkopół... jak się nie trafi na rozmownych widzów, to samemu trzeba "łatać", czyli w sumie w zanadżu trzeba mieć także prelekcję;/

Yh... właśnie dlatego zgłosiłem się do pisarzy, bo wiedziałem że z tym bym zdążył...

A z prelekcją, tudzież panelem w życiu;/

PostWysłany: Czw Paź 04, 2007 8:14 pm
  Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Komunikator MSN    Odpowiedz z cytatem Powrót do góry 
Elestar
Bosman
Bosman

Ogłaszam wszem i wobec że ze względu na nadmiar nauki mam niedomiar czasu. Z tego względu nie będzie mnie na III SDF'ie...

PostWysłany: Czw Paź 11, 2007 8:22 pm
  Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość 
Komunikator Gadu Gadu 
  Odpowiedz z cytatem Powrót do góry 
Kemer
Pierwszy oficer
Pierwszy oficer

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Szkoda. Do zobaczenia kiedyś tam :]

PostWysłany: Pią Paź 12, 2007 7:53 am
  Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość    Odpowiedz z cytatem Powrót do góry 
Strona 3 z 3 [36 Postów]   Idź do strony: Poprzedni 1, 2, 3
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni tematZobacz następny temat
 Forum » III Szczecińskie Dni Fantastyki » Pomocnicy
Skocz do: