Autor
Wiadomość
Kemer
Pierwszy oficer
To może dogadajcie się z bukinsem i zróbcie panel dyskusyjny
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 9:05 am
eMZet
Marynarz
Powiem tak... kurde;/
Nie wiem, czy da radę to dogadać, skoro tak mało czasu zostało... tym bardziej, że mnie nie ma w Szczecinie aż do poniedziałku.
Zastanawiam się, czy podczas tylko jednego spotkania (bo spotkać by się trzeba) z ew. buknisem dało by się wszystko dograć...
Czy jest sens robienia tego na "hop siup!"?
Że też tak późno dowiedziałem się o SDFie;/
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 2:12 pm
bukins
Gość
Po 1 - za późno.
Po 2 - mam pracę i studia na głowie, więc praktycznie mam jedynie wolne weekendy.
Po 3 - To generalnie jest do zrobienia. Jedna osoba rzuca kilka tez i jeśli będzie odpowiednia ilość dyskutantów, to tak czy siak rozwinie się dyskusja
eMZet - kilka kontrowersyjnych tez, przytoczenie np. mego felietonu - jesteś w stanie to zrobić. Wcale Ciebie nie podpuszczam
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 7:55 pm
eMZet
Marynarz
No jeżeli chodzi o czas, to mam taką samą sytuację jak ty: studia i praca, a do tego ten weekend mam zajęty...
W przygotowaniu takiego panelu dyskusyjnego w pojedynkę jest jeden szkopół... jak się nie trafi na rozmownych widzów, to samemu trzeba "łatać", czyli w sumie w zanadżu trzeba mieć także prelekcję;/
Yh... właśnie dlatego zgłosiłem się do pisarzy, bo wiedziałem że z tym bym zdążył...
A z prelekcją, tudzież panelem w życiu;/
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 8:14 pm
Elestar
Bosman
Ogłaszam wszem i wobec że ze względu na nadmiar nauki mam niedomiar czasu. Z tego względu nie będzie mnie na III SDF'ie...
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 8:22 pm
Kemer
Pierwszy oficer
Szkoda. Do zobaczenia kiedyś tam :]
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 7:53 am
Wyświetl posty z ostatnich: Wszystkie Posty 1 Dzień 7 Dni 2 Tygodnie 1 Miesiąc 3 Miesiące 6 Miesięcy 1 Rok Sortuj według: Czas Wysłania Temat Postu Autor Rosnąco Malejąco